Steenbreek Katwijk maakt deel uit van het Katwijks Collectief Bewust aan de Kust. Dit collectief bestaat uit een aantal Katwijkse organisaties die zich gezamenlijk willen inzetten voor de door de VN opgestelde Global Goals. Wij hopen dat ook de gemeente Katwijk zich daar sterk voor wil maken.

  • Geveltuintjesdag Katwijk aan den Rijn

Op donderdag 15 april 2021 organiseert de Wijkraad Katwijk aan den Rijn een zogenaamde Geveltuintjesdag. Elke bewoner uit Katwijk aan den Rijn die een steen uit zijn of haar tuin haalt om daar een plant voor in de plaats te zetten kan een tegoedbon voor De Uiver ophalen. Houd de media in de gaten voor meer informatie.

  • Groen=doen Gemeente Katwijk

Ben jij trots op je tuin…of heb jij juist geen groene vingers? Doe mee en laat je tuin beoordelen door onze hovenier. Meld je snel aan voor Groen=doen en deel hieronder een foto van jouw tuin. We kiezen de leukste 5 inzendingen die onze hovenier op bezoek krijgen met tips en inspiratie en die kans maken op een mooie prijs. Zie ook de facebookpagina van Gemeente Katwijk: https://www.facebook.com/gemeentekatwijk/photos/a.405150892867040/3675625522486211/